Partij aanbod

Over CazOOm

Onze specialiteit is partijhandel van restpartijen(posten), magazijnopruimingen, overtollige voorraad van kleine tot grote aantallen. Wat in 1990 is begonnen als kleinschalige handelsactiviteit is uitgegroeid tot een zeer groot handelsbedrijf wat internationaal opereert.

Wat doet cazOOm

Wij importeren en exporteren kopen en verkopen partijen goederen op in de breedste zin van het woord. Aangezien wij geregelde en ongeregelde producten aanbieden en opkopen is ons aanbod steeds wisselend. Alle producten die wij op voorraad hebben kunnen we snel leveren.

Waar staat cazOOm voor

Kort maar krachtig : Een betrouwbare handelspartner zowel voor verkoop als inkoop van partijen. Scherpe prijzen en een dagelijks nieuw aanbod.

Trading

Wij  kopen en verkopen partijgoederen in de breedste zin van het woord. Aangezien wij geregelde en ongeregelde producten aanbieden en opkopen is ons aanbod steeds wisselend. Alles direct leverbaar in enkele dagen.

Import & Export

onze inkoop en verkoop gaat de gehele wereld over.

Laatste nieuws

  • 24-12-2018 ~ ~ 4-1-2019 Gesloten

Cazoom op Twitter

Wet AVG / EU Datenschutz-Grundverordnung (DSGVO) / European General Data Protection Regulation - https://t.co/tNhzi256xF
gemaakt op 26.05.2018

@adnanmsalih Actual stock on https://t.co/uQro1JN69Z
gemaakt op 23.04.2017

Restpost full truck Philips stock. Some items have waterdamage! https://t.co/HGT8eClvNA
gemaakt op 03.02.2017

VOLG ONS OP TWITTER

YouTube

Cazoom heeft ook een eigen YouTube Kanaal. U vindt hier filmpjes van goederen en bedrijfsinformatie.

BEZOEK ONS KANAAL